"EVİMİZİN SAĞLIK ELÇİLERİ" ÇANAKKALE'DE

"Evinizin Sağlık Elçisi" olmak için davetlisiniz!!!! Aile sağlığı,hastalıklardan korunma ve sağlık ile ilgili bilgilerin doğru değerlendirilmesi gibi önemli konularda bilgilendirmelerin yer aldığı Balçiçek İlteri'in moderatörlüğünde ve Demet Akbağ,Ayşegül Dinçkök,Sedef İybar,Prof.Dr Cihan Uras,Prof Dr Çağlar Çuhadaroğlu,Dr Özlem Cankurtaran'ın katıldığıeğitim toplantısınatüm sağlık çalışanlarımız davetlidir.

HALDUN DORMEN TİYATROSU

TURKCELL GELİBOLU MARATONU!!!!!!!

Geçen sene odamız tarafından katılım sağladığımız Turkcell Gelibolu Maratonu,6 kmhalk yürüyüşüne katılmak isteyen üyelerimiz,aileleri ve çalışanlarının, 25 Eylül 2017 Pazartesi mesai bitimine kadar odamız sekreteryasına bilgi vermelerini ricaederiz.

EĞİTİM DUYURUSU

26.Mayıs.2017 Cuma günü Çanak Otel'desaat:10.00'da başlayıp saat:16.00'a kadar sürecek olan''Çocuklarda Güvenli İlaç Kullanımı ve Eczacının Rolü '' konulu, TEB Eczacılık Akademisi eğitimcilerinden Doç.Dr.Mesut SANCAR'ın sunacağıeğitime katılmak isteyen eczacılarımızın odamız sekreteryasına, 05.05.2017 Cuma günüsaat: 17.00'a kadarisimlerinizi bildirmenizi rica ederiz.

Şeb-i Arus Hz.Mevlanın 743. Vuslat Yıldönümü 18 Aral...

Şeb-i Arus Hz.Mevlanın 743. Vuslat Yıldönümü 18 Aralık